Szolgáltatások

Ahány ház annyiféle elvárás és megoldás. Valljuk, hogy az ablak, a nyílászáró nem egyszerű ipari termék, a ház igen lényeges alkatrésze, amelye hosszút távra szóló megbízható működését alapvetően befolyásolja a beépítés módja, az adott épület szerkezeteihez, egyéb alkatrészeihez való szakszerű csatlakoztatása.

01

Technikai tanácsadás

Szándékosan kerüljük azt a kifejezést, hogy felmérés, hiszen egy átalagos nyílászárós cégnél ez a falnyílások megmérését jelenti. Mit is értünk a technikai tanácsadás kifejezés alatt?

részletek megtekintése
Technikai tanácsadás
02

Árajánlat készítés

Annak ellenére, hogy általában több milliós beszerzésről van szó (általában egy gépkocsi nagyságrend), még mindig sokan csak alap információk (szín, forma, üveg hőszigetelő érték, ár) alapján döntenek a beszerzésről.

részletek megtekintése
Árajánlat készítés
03

Beépítés

Ahány ház annyiféle elvárás és megoldás. Valljuk, hogy az ablak, a nyílászáró nem egyszerű ipari termék, a ház igen lényeges alkatrésze, amelye hosszút távra szóló megbízható működését alapvetően befolyásolja a beépítés módja, az adott épület szerkezeteihez, egyéb alkatrészeihez való szakszerű csatlakoztatása (árnyékolás, hőszigetelés stb.).

részletek megtekintése
Beépítés
04

Karbantartás és szerviz

Az ablakok és az ajtók otthona egyik legfontosabb építőelemei. A szakszerű karbantartás formában tartja ablakait és ajtóit! Mint minden használati eszközre, ezekre a termékekre is igaz, hogy a kopó-mozgó alkatrészeket bizonyos időközönként ellenőrizni kell a rendeltetésszerű használat és az élettartam megnövelése érdekében.

részletek megtekintése
Karbantartás és szerviz