Termékek

Közel 3 évtizede vagyunk jelen, így alaposan megismerkedtünk az épületekkel, az építőiparban alkalmazott technológiákkal, anyagokkal, ezért kiállunk az általunk forgalmazott termékek minőségéért. Tekintse meg ezeket!

01

Internorm nyílászárók

Európa piacvezető ablakgyártója élen jár az innováció és minőség terén, mindezt bizonyítja a több mint 85 éves hagyomány és tapasztalat, valamint a több mint 22,5 millió legyártott ablak és ajtó.

Műanyag és műanyag / alumínium nyílászárókFa / alumínium nyílászárókEmelő-tolóajtókBejárati ajtókZsalugáterek
Internorm nyílászárók
02

Schlotterer árnyékolók

A kültéri, nem textil alapanyagú árnyékolástechnika területén Ausztria piacvezető gyártója a Schlotterer. Az innovatív, széles skálájú termékpaletta a saját kutató és fejlesztő részleg munkájának eredménye.

Előtét redőnyökZsaluziák (Raffstore)Rátét redőnyök és zsaluziákSzövetárnyékolókRovarhálók
Schlotterer árnyékolók
03

Bejárati ajtók, garázskapuk

A bejárati ajtó házunk ékköve, ezért különösen nagy gondot kell fordítanunk kiválasztására. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre színek, stílusok, alapanyagok tekintetében, aminek köszönhetően az épülettel, és a homlokzati nyílászárókkal leginkább harmonizáló, egyedi darabot választhatjuk ki.

AlumíniumFa / alumíniumAcélExkluzív bejárati ajtókGarázskapuk
Bejárati ajtók, garázskapuk
04

Beltéri ajtók

A beltéri ajtók valódi szépséget nyitnak otthonunkban, a legtöbbet használt bútorelem, ami a legkevésbé változtatja a helyét, így anyagával, színével, nagy felületével betölti és meghatározza a teret, stílust teremt, hangulatot áraszt, funkcionálisan is elválaszt és összeköt.

Festett és furnéros ajtókLaminált ajtók
Beltéri ajtók
05

Vászon/ Textil árnyékolók

A nap és a fény fontos az emberek számára. Fontos szerepet játszik az életünkben, a lakókörnyezetünkben, a munkánkban. Az életfontosságú napsugarak a modern építészetre is kihatnak.

Terasz és balkon árnyékolókTélikert árnyékolókAblak árnyékolók
Vászon/ Textil árnyékolók