02

Schlotterer árnyékolók

A kültéri, nem textil alapanyagú árnyékolástechnika területén Ausztria piacvezető gyártója a Schlotterer. Az innovatív, széles skálájú termékpaletta a saját kutató és fejlesztő részleg munkájának eredménye.

Intelligens árnyékolástechnikai rendszerinek köszönhetően jelentősen csökkenthető a különböző épületek energiafelhasználása.

01

Előtét redőnyök

Az intelligens árnyékolástechnikai berendezések segítségével egyszerűen és kényelmesen megoldható a passzív hűtés, a napenergián alapuló fűtés, napfénnyel történő megvilágítás, az energia megtakarítás. Továbbá a hőveszteség csökkentésével javítja a hőszigetelési értéket.

részletek megtekintése
Előtét redőnyök
02

Zsaluziák (Raffstore)

Ha az árnyékolás mellett fontos szempont, hogy minél több természetes fényt kapjanak a belső terek, mindezt a betekintés elleni védelem mellett is szabad kilátással, akkor a zsalúzia a legmegfelelőbb választás. A Schlotterer Raff S raffstore-ok a könnyű, kényelmes,

részletek megtekintése
Zsaluziák (Raffstore)
03

Rátét redőnyök és zsaluziák

A Schlotterer RESA ráépíthető dobozainak segítségével pénzt és időt takaríthat meg, mivel teljes megoldást nyújtanak, nincs szükség az egyedi áthidalók megtervezésére, nem kell üreget kialakítani az ablak felett.

részletek megtekintése
Rátét redőnyök és zsaluziák
05

Szövetárnyékolók

A külső szövetárnyékolók fényvisszaverő hatásúak és védenek a felmelegedés ellen, miközben a kilátást sem gátolják - a kisméretű beépíthető dobozok által nagy ablakokra és nagy homlokzati felületekre is kiválóan alkalmazhatóak. A screen-ek egyszerűen tisztíthatóak, továbbá időjárásállóságuk is kiváló, ezért gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást.

részletek megtekintése
Szövetárnyékolók
04

Rovarhálók

A rovarok elleni védelem rendkívül fontos tényező otthonunkban, a Schlotterer rovar és pollenvédelmi rendszerek valamennyi nyílászáróhoz megfelelően rendelhetőek, fix keretes, rolós, nyíló és toló kivitelben, emellett személyre szabott színek és formák közül választhatnak.

részletek megtekintése
Rovarhálók