Karbantartás és szerviz

Karbantartás és szerviz

Az ablakok és az ajtók otthona egyik legfontosabb építőelemei. A szakszerű karbantartás formában tartja ablakait és ajtóit! Mint minden használati eszközre, ezekre a termékekre is igaz, hogy a kopó-mozgó alkatrészeket bizonyos időközönként ellenőrizni kell a rendeltetésszerű használat és az élettartam megnövelése érdekében. A rendszeres ápolás, karbantartás költségei megtérülnek, a megnövelt élettartam és a csökkenő javítási igény miatt.

Mit jelent a karbantartás? A vasalatokat meg kell tisztítani a szennyeződésektől, az egymáson gördülő és súrlódó alkatrészek kenéséről is gondoskodni kell. Szükség esetén meg kell húzni a rögzítő csavarokat, illetve a károsodott elemeket szakemberek segítségével ki kell cserélni. A műanyag és gumi alkatrészeket évente egyszer meg kell tisztítani és be kell szilikonozni az optimális működés és a rugalmasság megőrzése érdekében.

Minden vasalati változat ˇfinom beállítási” lehetőséggel rendelkezik. A hőtágulási és épületszerkezeti mozgásból adódóan az eredeti beállítás elmozdulhat, melyet utólagos beállítással, vissza kell állítani az optimális helyére, figyelembe véve a működőképesség és értékmegőrzés hosszú távú biztosítását, valamint a személyi és vagyoni sérülések elkerülését. A jó állapotban levő, jól működő ablakkal, ajtóval energiát takarít meg és megnöveli otthona biztonságát! Még nem késő! Mi készséggel átvállaljuk az ön ablakainak, ajtóinak karbantartását! Hozzáértő csapatunk professzionális szerviz és karbantartási szolgáltatást nyújt Önnek. Télen is megőrizzük otthona melegét és tisztaságát.

Amennyiben a felsorolt karbantartási műveletek elvégzésére Önnek – idő vagy szerszán hiánya miatt – nincs lehetősége, úgy cégünk ezzel a szolgáltatással is igyekszik e magas minőségű termékek értékét megtartani, illetve felhívjuk kedves figyelmét, hogy a garanciális és karbantartási kézikönyv szerint ezen munkálatok elvégzése elhagyhatatlan részét képezik a gyári garanciális feltételeknek is.