01

Előtét redőnyök

Az intelligens árnyékolástechnikai berendezések segítségével egyszerűen és kényelmesen megoldható a passzív hűtés, a napenergián alapuló fűtés, napfénnyel történő megvilágítás, az energia megtakarítás. Továbbá a hőveszteség csökkentésével javítja a hőszigetelési értéket.

A Schlotterer Voro előtét redőnyei a homlokzatba rejthetőek, vagy utólagosan az ablakkeretre szerelhetőek, kis méreteinek köszönhetően felújításhoz is kifejezetten alkalmasak. Minden ablaktípushoz megfelelőek, az óriási színválasztéknak köszönhetően tökéletes egységet képeznek a homlokzaton a nyílászárókkal. Alumíniumból készülnek, időjárás állóságuk mellett a feltolás elleni védelemmel kiegészülve optimális betörés elleni biztonságot nyújtanak.

01

Vakolható doboz

Nem látható a homlokzaton, a vakolat alatt rejtőzik el. A Schlotterer vakolható redőnyei új építéshez és felújításhoz is választhatók, csavarok nélküli, tökéletes kialakításának, illetve a szerelőfedél lefelé történő emelésének köszönhetően utólag is kényelmes hozzáférhetőséget biztosít.

termék megtekintéseKérje ajánlatunkat!
Vakolható doboz
02

Látszó doboz

Formája lehet szögletes, sarkos élű vagy ívelt házas, mely építészeti hangsúlyt ad a homlokzatnak, továbbá a széles színválasztéknak köszönhetően tökéletesen harmonizál a nyílászáróval.

termék megtekintéseKérje ajánlatunkat!
Látszó doboz