Árajánlat készítés

Árajánlat készítés

Mielőtt hozzá látnánk, az Ön személyre szabott ajánlatának elkészítéséhez van egy fontos feladatunk. Fel kell mérnünk az Ön személyes igényeit és annak megfelelően ajánlani az általunk kínált ajtók, ablakok választékából azokat, amelyek leginkább megfelelnek az Ön által építendő ház funkcionális és esztétikai követelményeinek.
A nyílászárók kiválasztása egy finomra hangolási művelet, a folyamat során figyelembe kell venni a technikai, esztétikai lehetőségek sokaságát, ezen lehetőségek feltárása az Ön részére a mi feladatunk, hiszen egy – egy munkatársunk képzése, a megfelelő termékismeret elsajátítása több hónapos folyamat.

Ezen ismeretek nélkül azonban lehetetlen a megfelelő ajtót, ablakot megtalálni, amely az Ön által építendő ház és az Ön személyes igényeinek leginkább megfelel, az épület szerkezeteihez a legkorrektebb műszaki megoldással kapcsolódik. A fenti kis bevezető fényében talán érthető, hogy egy ajánlat elkészítése előtt miért is szeretnénk megismerni Önt, illetve az építendő házának a terveit, nem öncélú kíváncsiság vezérel bennünket, mi komolyan vesszük a munkánkat és nem egyszerűen eladni szeretnénk az általunk kínált nyílászárókat, szeretnénk ha az Ön által megvásárolt ajtók – ablakok teljes mértékben kiszolgálnák az Önök igényeit.