Technikai tanácsadás

Technikai tanácsadás

Szokták mondani: ahány ház annyi szokás. Esetünkben ez a kifejezés fokozottan találó. Az épületek jelentősen eltérhetnek felszereltségükben (gépészet, árnyékolástechnika alkalmazása stb.), stílusukban (modern, mediterrán, hagyományos).
Mi a vevőinkkel, a megbízott szakembereikkel (építész, kivitelező) a gyártás elindítása előtt minden esetben körbejárjuk a problémamentes beépítés lehetőségeit.

Az Internorm ablak egy megbízható prémium nyílászáró, de ahhoz, hogy valóban kiszolgálja az Ön igényeit maximálisan, az Ön házával szemben támasztott elvárásoknak megfelelően viselkedjen, meg kell tervezni az ablak elhelyezési mélységét, a hőszigeteléshez való csatlakozását, a passzívházaknál az épület szerkezetekhez való rögzítés módját, a légzáráshoz alkalmazandó technológiát stb. Amennyiben mindezekre közösen odafigyelünk, akkor lesz Ön maximálisan elégedett a választott ablakaival, hosszú évtizedekig.

A nyílászárók kiválasztása egy finomra hangolási művelet, a folyamat során figyelembe kell venni a technikai, esztétikai lehetőségek sokaságát, ezen lehetőségek feltárása az Ön részére a mi feladatunk, hiszen egy – egy munkatársunk képzése, a megfelelő termékismeret elsajátítása több hónapos folyamat. Ezen ismeretek nélkül azonban lehetetlen a megfelelő ajtót, ablakot megtalálni amely az Ön által építendő ház és az Ön személyes igényeinek leginkább megfelel, az épület szerkezeteihez a legkorrektebb műszaki megoldással kapcsolódik.

A fenti kis bevezető fényében talán érthető, hogy egy ajánlat elkészítése előtt miért is szeretnénk megismerni Önt, illetve az építendő házának a terveit, nem öncélú kíváncsiság vezérel bennünket, mi komolyan vesszük a munkánkat és nem egyszerűen eladni szeretnénk az éltalunk kínált nyílászárókat, szeretnénk ha az Ön által megvásárolt ajtók – ablakok teljes mértékben kiszolgálnák az Önök igényeit.